30 juni

En lång dag idag, låång. Ja det känns som det i alla fall. Började med att man sov till cirkus 11, ja vissa jobbar ju inte. Innan jag tog mig ner för trappan så började jag till och med att städa lite. Plocka ner saker i kassar, helt enkelt. Men i min takt kommer väl rummet att vara tomt först till jul. Fast nu när jag tänker efter så skulle det vara roligt om jag blev klar om några dagar. 
Men det var ju inte så roligt och jag gick ner för att äta lite. Sen datorn och rätt mycket chill fram tll 4.
Då förde jag stegen mot Hjelm, ja närmare bestämt Elin Hjelm. För hon fyllde ju faktiskt 16 år idag. Kanske ska skiva Grattis här med så, GRATTIS!!
Men värdet var inte på samma humör som mig. så på mig fick jag också ta en knallgul regnjacka för att inte bli blöt. Kände mig lite som Pippi där i Mammas(?) stora jacka. Tårta fick man ju också. Marsipanen gick till Eva och resten av den var god.

Om ni inte har tröttnat på att läsa så kan ni ju gärna få fortsätta också.
Dagen fortsatte. Fläsk, löksås och Potatis. Det var gott. Sen fotboll, ÖFIF - Brynäs. Färnbo vann med 3-1 om jag inte har lärt mig räkna på fel vis. Kanske också ska tilläga att åskvädrets svarta moln är dom läskigaste jag har sett på länge. ja nästan som på film. Fort kom dom också.
Efter allt detta var de Erika och sen hem. Spasmer i kroppen innan jag fick datorn. Men nu är det bra.

Godnatt!

foootboll duvet

Nu ligger jag nerpurad i mitt sköna täcke bland typ 100 kuddar, eller 7 iallafall men vad jag inte förstår är hur dom kom hit men det är en världslig sak för jag gillar kuddar, dom är mysiga, hihi.

Det blev käk från lasses med erica idag efter matchen, tyckte vi förtjänade det för att... ja för att. Sofia kom sen och hämta upp mig på hennes vrålåk och vi styrde mot puttes place där grabbarna var och där tv4 var on för EMfinal, Spanien - Tyskland och jag heja till en början på tyskland men när spanien gjorde första målet böt jag stradegi(?) & var på spanjorernas sida och det var väll tur för dom tog ju hem segern med 1-0, congratz torres & co.

Nej nu lär jag sova för ímorgon är det upp halv 7 och jobb som gäller, kul?? njae. 

Fotboll

var även denna dagen påväg att ta slut, eller ja klockan är ju tjugo i åtta. Mycket kvar att göra trots allt. Fotboll och mys kommer det bli. Kul, bara kul! Final, Spanien - Tyskland hemma hos Putte. Plus chips kanske?

Idag har vi spelat match i Strömsbro. Matchen slutade tråkigt nog med förlust. Ja hemmalaget vann med 4-1. Men det slutade ju också med ett skavsår på min tå.. Så nu kommer jag väl att få gå barfota tills jag kan ta på mig en sko utan att det ska börja blöda. Wihu!


Mat hos Anna


Ja ni ser ju på deras miner hur gott det var. haha. Erika har skaffat en ny näsa också.


GLASS med HALLON och BLÅBÄR


Mums, kanske!


Dom kan dom

IQ-BADBOLL = ERICA

HAHAHAHAHAHAHAH(!) -(kossa bakifrån)

jag måste nästan skratta igen, HAHAHAH - ERICA GRANATH du har så fel på gåtan! du är härochmed dumförklarad!

TACOPAJ

Har precis kirrat mat, tacopaj med sallad så här sitter jag och glufsar i mig det och bredvid mig står en miniefterrätt med drömtårta och brunbit med saft. Härlig start på lördagen!

Idag blir det spel med sofia, jennie och andreas och senare matlagning med mina bästa, sofia, anna & simone, sen får vi se vart natten bär oss, mihi.


Och ja erica, det finns ett svar på gåtan och om du svarar rätt kan du få reda på priset och det min vän, är inte dåligt!

Friday, oooh yes!

Hos Erika nu och hon står och blåser håret. Försöker roa mig så gott jag kan medans även om magen skriker efter mat. Vi ska väl också hoppa i partykostymerna och dra till Adam om ett tag.
Men dit kommer vi väl inte förns imorgon om vi ska vara lika sega som vanligt,  höhö. Liite tacos ska vi också trycka i oss innan vi drar eftersom det annars dröjer ett tag innan köttet vill ligga på tallriken och vara redo att ätas.

Ska väl ta och lägga iväg den här burken och börja fixa och trixa lite jag med nu.

Ha en bra kväll folket!
/sofia

friday



ikväll blir det som sagt grillning & mys med folket. Och ni, ha en skön kväll!
HOPPAS PÅ SOL nu

stand by me

4 dagar på jobbet avklarat och imorgon väntas fredag vilket innebär helg, Skönt!! Men på tal om ingenting så ska vi få jordgubbstårta imorgon så Om jag ser fram imot 11rasten, kommer bli en värd jobbdag och kvällen hoppas jag blir lika värd med grillning och mys hos adam.

Efter jobbet idag tog mamma, jag & sanna bilen till storstan för some shopping så bara för att jag inte har något annat att skriva om kan jag dela med mig av mina inköp idag och nu ser jag att jag inte valt allt för roliga färger men allt kan ju inte vara roligt?


Föresten(!) så var ni väldigt dålig på att svara på gåtan jag skrev tidigare så nu får ni Inte reda på svaret...

glass med varma hallon


här en bild på jordgubbsglassen med varmahallon on och till sist, i en pommes-låda.


titta! det syns att hon blev glad. Och lägg märke till dom söta smilegroparna, sötfian min.


mums.


ett chirre, vad ser det ut som om inte ett halvt hjärta?

Thursday




Den här Pajen satt mer än bra i magen på mig just nu. Och inte sämre blev det av att man svepte ett avsnitt av One Tree Hill samtidigt.

/SOFIA


blabla

Tänkte lägga upp bilder sen min o sofias mysiga glass-stund igår men jag orkar inte ta sladden och lägga in bilderna på datorn så det får bli en annan dag. Idag blev det som sagt pizza med några stycken. Mycket gott, nej nu ljög jag. Min hawaii special smakade ju ingenting och jag blev mätt efter halva, jag som var så sugen på pizza och nu känns det inte som jag vill äta nån på flera år (okej, dar!).
Sen så vet ni ju redan vilken film vi kollat på ikväll för det har sofia redan vart snabb och skrivit, den är hur som helst jäkligt bra och alexander skarsgård kan man ju inte precis få för mycket av...mjaou 
Vet inte vad jag har babblat om nu men en saker är säker och det är att jag är trött! Time for bed, nighty night.



En bild kan ni iallafall få, på min nya skönhet, eller skönhet var väll å ta i men nu har jag iallafall en telefon med en hel display!
MEN som Tony Irving brukar säga, det finns ju ett minus med, jag har nytt nummer nu så jag lär alltså byta o säga hejdå till mitt gamla, suckpuck!

Hundtricket



Hundtricket är en bra film. Man blir ju tillochmed tårögd ju. Det är den jag har kollat på nu ikväll med Erika och ja Sanna var också med en stund.

Om två minuter har jag inget internet mer här längre heller, eftersom några idioter som jobbar på Elgrejset ska hålla på och fixa nånting. Och när elen stängs av har man ju inget internet längre heller ju även om datorn håller strömmen i en timme eller så. En väldigt kul kväll helt enkelt.

/sofia

GÅTA

Vad finns det flest av, nedförsbackar eller uppförsbackar?

nu har ni nått att klura på...


all work work

Wihu, nu är jag kontaktbar igen -min nya telefon har kommit. Gissa om jag är glad.

Hemma från jobbet igen! Dag 3 är nu avklarad och jag börjar se ljust på det hela, är ju bara 2 veckor kvar när fredagen är här! Det bästa är ju att man har roligt när man jobbar också och det, Det har jag! Kan det vara tack vare mina arbetskompanjoner.. Och ska jag vara ärlig tycker jag lite synd om sofia som får sitta hemma hela dagarna för att alla jobbar.. Nja lite kul är det ändå, Haha.
Klockan 6 blir det pizza (MUMS) med grabbarna grus och sen kanske jag träffar sofia som vanligt, men det är ju bara för att hon gillar mig så mycket.


Nu, dusch och käk!


här ser ni vad jag jobbar med hela dagarna, sorterta plant!

Godmorgon!



Nu
vaknade jag väl för en sisådär 10 minuter sen och har en känsla av att jag borde vaknade till lite snart. Ögonen vill fortfarande inte öppna sig riktigt.
Tänkte gå ut och lägga mig lite i solen snart, nu när det inte är några moln på himlen och varmt, ja det ser varmt ut i alla fall. Har ju inte varit ut än.
Sen får jag väl tillbringa hela dagen där om inget annat roligt händer. Jag får väl hoppas att jag får lite färg.

Apropå gårdagen så var den ganska lugn precis som alla andra dagar hittils på lovet. Låg och solade någon timme där i solen som inte jag trodde var framme så mycket. Men sen på kvällen ser jag att jag nått lite streck efter bikinin och då åkte mungiporna uppåt.
Vid nio åkte jag fram med erika för att äta glass, som hon skrev. Då hade ju jag tänkt mig sån där GB-glass, ja en Sandwich kanske. Men nej så var det inte utan jag blev bjuden på Jordgubbsglass och varmahallon över. Ja, erika kan vara bra gullig hon ibland. Och det bästa var ju att man fick det hela i stripslådor. haha.
Efter detta tyckte hon ju att att det var min tur att bjuda på något gott. Så jag köpte två små chipspåsar med 40 gram i varje, just det 40 inte 20 som erika skrev här nere. Plus smågodis. Och om det var gott efter glassen.
Efter ett tag joina även Putte oss och han prata ju bara strunt som vanligt, men det var ju också trevligt.
När det var dags för Erika och sova som hon sa, allstå vid 10, men ändå såg ser man ju att hon inte kom i säng förns halv ett i alla fall, då åkte jag mot Ludde och det var mer än mys.
Så såg min dag ut om ni har orkar läsa.

/sofia


bedtime






Säger bilden dig nånting? Mig säger den att jag & sofia har vart på fotbollsträning idag, riktigt kul var det och ericas troschock (kanske "trosan" är ett fint smeknamn) är ju nått jag kommer skratta åt ett tag, MOHAH!!




Ikväll värmde jag hallon och gick till kiosken o köpte ett paket vanilj/jordgubbsglass och duka upp så mysigt som jag bara kunde till sofia när hon kom, jag tror hon blev glad eller.. jag Vet att hon blev glad. Det klirra fint i kistan i vilket fall men när glassen satt sig på magen kom sofia med sin överraskning som var en chipspåse var (Jaa, 20g) och smågodis. Alltså nej, jag äter hela tiden! Är det inte mat är det godis och är det inte godis så är det mat.Jag vill inte ens tänka på allt jag har pulat i mig idag, jag måste få ett stopp på det här, haha. Ska nog införa 'gottaregeln' -endast gosaker på fre/lördagar, tror ni jag kommer klara det?
Några ointressant rader där kanke...

Putte kom föresten och joina mig & sofia där ett tag och ja, det var roligt att du kom men ännu roligare när du gick, HAHA(!)

Men nej! nu måste jag slarra(sova), ska ju upp tidigt imorgon, en känsla säger mig att jag borde ändra mina sovvanor. gonatt!  

/ERKAN!


Memories


good times will come, i hope!

Visst är det mysigt med regnsmatter mot taket ibland. Just nu tycker jag det i alla fall.
Det var nog bara det jag ville säga för nu måste jag sova om jag ska orka jobba imorgon, borde ha sovit för länge sen egentligen.. Men jaja, nu till sängen och drömma om granplantor som vi ska sortera nu i 3 veckor (SNARK).

/erika

Fun

Kul väder. Regn som öser ner. Visst mysigt om man sitter inne och hade tänkt stanna inne och trycka i sig lite gott fika och film. Men nu när man hade tänkt kolla på fotboll och regnet kommer, då blir man trött på Sveriges väder.

Så solen får gärna komma fram igen och stanna hela sommaren.

A million days


För det första är det inte bra väder, visst solen är framme men det är inte så att man vill ligga ute och sola. Provade i sisiådär 5 minuter innan jag tröttnade. För det andra så jobbar alla, ingen är vid datorn.
Var till farmor och fikade nyss också, hon kan då prata hon.

Jag kommer bli knäpp om jag inte hittar på nått att göra. Kanske till och med ska städa lite på mitt rum för en gångs skull. Det skulle behövas. Eller så sitter jag väl kvar här och kollar på One Tree Hill. Det låter också väldigt lockande. 

Ikväll är det i alla fall fotboll. 

Ha en bra dag!
/SOFIA

Detta är vad vi kallar humor på topp.

 

Om det inte skulle funka.
http://www.youtube.com/watch?v=Tdxx-GaGrEY

midsommardagen

Först kanske jag ska säga att gårdagen dvs. midsommarafton var lyckad och vädret var inget att klaga på -solen sken, kanon ju!

Nu sitter jag här och är omringad av flugor, FLUGOR! är det inte mygg så är det nå annat. Vaknade imorse bredvid en fnittrig simone och fick frukost på bordet av mamma med skinkmackor och meloner, det mina vänner klirra fint i kistan. Hon åkte hem för ett tag sen så jag ska väll vänta på käk och sen ut i solen & ta en glass. Får se vad som händer ikväll, hoppas på myskväll med folket!

adjö/ erika

midsommaraftonm

Gud vad man uppskattar en öl efter nbågra cider.1

Cake



Hemgjord jordgubbstårta på midsommarafton, kan inte blir bättre. Och speciellt inte när den är god heller.
Planerna för ikväll börjar blir bättre även om dom inte blev precis som man trodde. Men vem vet, kanske hinner man ändra sig. Grillning är det i alla fall.
Dagen har redan hunnit bestå av brännboll som Erika skrev och Kubb hos Jennifer. Men sen kom regnet som redan har försvunnit. Ja kanske blir det sol i alla fall. En rolig midsommar ska det i alla fall bli! Det är en sak som är säker.

Ha en bra midsommar!

we love summer

                    MIDSOMMARAFTON! 
                       tagga tagga tagga

Först och främst så är ju vädret kasst, kanske solen kommer till kvällen iaf, hoppas kan man ju. Nej nu kom simone & snart kommer väll sofia hit så då blire fix & käk sen kommer förmodligen anna inklampandes och då blir det brännboll, höhö. 

If I could find you now things would get better

Sitter nermysad i soffan nu & kollar på Jordan rättsläkarn och på tal om ingenting så ser jag folk på msn som så mysigt har OneTreeHill som comment och tanken slår mig att jag har sett alla avsnitt som kommit ut och lär ju vänta till augusti(?) innan nya avsnitt kommer ut. OTHnörd som jag är kanske man ska kolla om från säsong 1, eller åtminstonde säsong 3 iallafall? 

Sofia skrev nyss att midsommarafton är oplanerad eller ska vi säga halvplanerad? Vi har ju iallafall brännboll och grillning på schemat. Jag tror hur som helst att det kommer bli en riktig härlig dag och solen får gärna häääänka!


/ERIKA


Plans for tomorrow



Planer för midsommar. Ja det är fram och tillbaka. Som alltid då när man ska bestämma nånting. Ingen som vet vad dom vill och inte jag heller. Bara umgås och ha roligt helt enkelt. Men så är det dom gulliga små myggorna som förstör allt.
/SOFIA

 

En dag med förlust.

Something happend. Sverige förlorade med 2-0 mot Ryssland. Men det visste ni väl redan?
Vi hade en mysig kväll i alla fall. Don't you think?












sverigetårta



Här är resultatet av vårat vispande, kletande, hackande och strösslande. Nu blev du frestad va?

Smile like you mean it.



För idag är det Sverige - Ryssland(?). Kan bara önska dom lycka till och hålla tummarna helt enkelt.
Vi kanske också ska kleta på lite Sverigeflaggor på kinderna om vi får färg. Himla mycket mer stämning så, tycker ni inte? Plus att vi ska vispa, kleta, hacka och strössla ihop lite saker. Ja vad kan det bli?

picknick igen!

 
Kanske liite tråkig(!), haha men här på vår mysiga picknick!

Picknick med Erika och Sofia











utflykt


idag
har jag och sofia gjort en riktig utflykt med vattenmelon, tacochips, dip, fika från lungan och annat gott, regnet kom och hälsa på oss där ett tag men vi stog ut!
Annars så har dagen tillbringats till vänner tittande eftersom vi båda älskar de och får aldrig nog av avsnitten och sen har vi tränat, ja tränat fotboll?! FOTBOLLSTRÄNING med bättre formatering.

Nej nu ska vi båda två ut och göra random(?) saker men ni får ha det så bra våra Jätte många läsare...

Ps. Sofia ska lägga upp lite bilder sen, om hon kommer ihåg vill säga!

pöss /erika

remember the good things

- man glömmer ofta det man vill komma ihåg och det man vill glömma kommer man oftast ihåg.

HAHAH

tjeneee, är det inte tid för lite skämt? Jo det tycker jag!

Här var det drag sa gubben när han trampa i fiske lådan!!

Varför har golfare alltid två par byxor med sig?
-Utifall dom skulle få hole-in-one... HAHAHAH

Min optiker har en skitfin motorcykel
- Ja han kan ju detta med bågar

Vakna pappa, du har glömt att ta dina sömntabletter

Man ska inte kasta igelkottar i en ballongaffär.

Vad får man om man korsar en arab och en ko?
-Milkshejk!

När blir det inga äpplen på trädet?
- När det är ett päronträd

HAHAHAHAHAHAHAHH.... /ERIKA


Sunday = party?

Match mot valbo. Blev 1-0 även om vi hade kunnat vunnit med mera om i hade fått rätt kort på bordet. Men vinst de var det! Sen blev det valbo en sväng med GB. Erika inhandlade en kjol. Kanske Väldigt somrig. Mat blev det också. BigMac jr och glass med kolasås. Mjaouuu vad det var gott.

Nu är vi hemma i Erikas hus igen. Snart blir det spel och fira att sommarlovet är här. Söndag och ingen skola imorgon kan ju inte betyda annat än sen kväll!


Everywhere we go


Glassiiiiiiiiiiiiiigt



Sommar, värme och glass. Kan inte bli bättre om man tillbringar det med dom bästa.

Idag drog vi till och med till valbo. Blev lite shopping för oss alla. Ja, jag, Erika och Anna. Glass åt vi också. Det var karamelligt. Men himla gott.

Varje ålder bär sina drömmar

Det finns så många drömmar.
En dröm om solur. Den handlar om solen.
En dröm om väderkvarnar i miniatyr. Den handlar om vinden.
En dröm om utomhusgrillar. Den handlar om att tycka om varandra och att vara tillsammans. 
Och en dröm - den hemligaste - om att få nog, packa sin väska och resa sin väg.
Vad handlar den drömmen om? Om en värld, utan solur, utan väderkvarnar och utomhusgrillar.
En helt annan värld.


I don't need money

Match var roligt. Jobbigt som vanligt men det är väl inte så kontigt. 1-1, känns bra! Nu är jag mer är trött och det kommer jag väl vara i några dagar precis som efter sista matchen. Plus tärningsvärk.

Imorgon är det 60/70 ska bli roligt, eller hur?
Har i alla fall hittat något att ha på mig och det är ju en fördel. Tycker jag då.
/SOFIA

a great day with sun

Das väder is great och här står sofia & jag och provar gamla kjolar & klänningar inför morgondagen dåre är 60/70, lite taggade är vi!
Idag hade simpa & jag den där redovisningen på engelskan, det gick ju oförväntat som på räls så nu är vi mer än nöjda och många dagar kvar i skolan är det inte heller och OM det känns skönt. Är det inte nästan exakt 1 vecka?! jo det äre!
Men nuru så ska sofia & jag ut i solen och sen är det sista pluggandet som gäller!
/ ERKAN
 
image4

godnatt

Tja, Erika här!
Idag åkte jag & simone med 2orna på deras stockholmstripp. Först studiebesök på cocacola där vi fick prova på något roligt spel och även fast vårat lag kom sist så var det riktigt roligt och därefter var det shopping och flänga runt i stan som gällde. Jag hittade ingenting men det var ju för att plånboken har ätit upp sig själv inifrån men det lilla jag hade gick till mat, mat och åter mat. Men det är ju också bra eller vad säger ni.
Kom nästan nyss hem så har tränat lite på engelskan som jag & simpan ska redovisa imorgon och om jag är nervös men nu mina vänner, ska jag dejta kudden...

Amazing days with sun

Svårt det här med att veta vad man ska skriva. Men eftersom det här ska bli en härlig blogg så måste man väl börja någonstans.

Jaha vad har jag, SOFIA gjort idag?
Jag har gått i skolan. Fick reda på betyg och slappade allmänt runt. Man har ju inte alltför mycket att göra såhär på slutet. Fick även reda på lite betyg och jag är mer än nöjd kan jag säga. Himla härligt.
Sen brummade jag hem igen, tog det lilla lunga och brummade fram till Mormor. Där åt jag upp all fika dom ägde och kikade lite på avslutningsklänningen som jag har varit så snäll å gett till henne. Glad var väl inte ett ord hon använde för att hon skulle få fixa det som behövdes på den.
Men det brydde inte jag mig om och när jag ändå var där fick hon leta fram till saker från 60/70 som jag kunde använda. Får väl se om jag hittar nått mysigt.
Klockan fortsatte ticka och sen var det dags för träning. Segt i benen och ont i tårna var väl ordet för den. Ja roligt också förstås.
Nu ska jag sluta pladdra och säga hello till sängen so Goodnight.

RSS 2.0