whats going around in our head.


erikaochsofia

TAGGA

TAGGA PARTY IKVÄLL MED TJEJERNA :)

I like it a lot

Allt går som jag vill. Oohyes.

Hörde en duns. Gick och kollade. Sladden hängde ut genom fönstret och glödlampan sitter kvar. Men vart var själva skärmen. Jo den låg på backen nedanför fönstret. Konstigt nog var den inte ens trasig när jag hämtade den. IKEA kvalite (Y)

Känner riktigt hur allt gå bra just nu. Skulle hämta tejp i skåpet och vad står inte ivägen då om en gröngris som har ätit alldeles för mycket mat(pengar). Proppfull var den. Alltså också väldigt tung. Skulle ta ut den eftersom tejpen var bakom och vips glider den ut händerna och ner över all disk i köket. Spargrisen blev trasig och pengar låg överallt. Wiihu.

Men tagga till ikväll nu. Mat, dricka och härliga humör. Det gillar vi.

/sofia


Think about us.



Do you remember,
Or should I rewind,
To that summer when you caught my eye,
I played it cool,
The weather was hot,
You had the beauty and the beach on lock.


Nu är det drag igen för nu är vi hemma!




GÖTEBORG

imorgon drar vi till göteborg! Jäklar vad roligt vi ska ha, jag skojar inte.

aja, igår blev det älvåsacup ett tag, hann se 2 av färnbos matcher och det gick ju bra för dom så undra sa flundra hur det gick resten av matcherna men det får vi väll reda på snart. Eftersom både jag, sofia och simone är lite krassliga när det kommer till sjukan så bestämde vi oss för att åka hem rätt så tidigt, men man är ju hellre pigg tills vi åker än att vara ute i inga grader alls hela natten. Hursomhelst så var det en trevlig kväll :)

en sköning på bilfärden dit
a: Åh jag skratta så jag fick tårar i ögonen
e: ja jag med, men dom kom aldrig
a: nej inte mina heller!

hahahah

Nu ska jag packa klart så jag har allt färdigt och sen blir det en chill lördag med film & lite gosaker till det, hihi.

Wishes

Nu kom Linnea med en massa mackor och kräm här. Måste nog gå och äta lite jag med. Det såg ju så gott ut.
Tänkte bara uppdatera och kolla läget här först.
Apropå sjukan så dunkar det för fullt i huvet och den där satans Ipren eller Alvedon funkar ju inte. Eller jo men inte så mycket som jag vill. Ska ligga inne hela dagen (fram till kvällen allafall), kolla på film och sova. Nu vill jag bli helt frisk och ut och ha roligt igen utan att ligga halvt dö när man kommer hem. Får se hur det blir med Älvåsa ikväll också. Jag vill ju dit med mina bästa Erika, Anna och Simone och kika. Men att stå ute kan ju inte heller vara bra för sjukan. Drygt, det äre!



2 dagar kvar till GÖTEBORG!!

*host, host*, Im sick

Ska börja med att säga att Erika är vek aporopå det där med rödsåsen.

Idag har vi haft våran "årliga pooldag i vista". Men tur med vädret hade vi ju inte. Hagel och spöregn var det väl som damp ner från himlen. Brukar ju vanliga fall bli grillad men idag var det Langos och det var ju nått som jag aldrig ätit förr. Det friterade brödet funkade väl men det man skulle ha på var ju mindre gott. Blev en film också innan vi åkte hem som jag inte såg så mycket av. Sov mest hela tiden, tydligen filmade även Bettan när jag gjorde mina "förkylningssnarkar" som mer låter som en stor motorcykel. Kul tyckte ju dom.
När jag kom hem sov jag i någon timme som var mer än bra för nu känner jag mig piggare. Fast jag blir nog hemma ikväll, jag vill inte vara sjuk när vi åker till Götet. Fast det lockar också att åka fram och mysa med min pöjk eller att träffa Erika med co. Ja vi får se hur det blir. 

/s


 

sommarkväll



Igår tog putte, samo & jag bilen in till gävle (jag körde!) där det blev käk på byddy's, jag tog en kebab & glömde säga utan rödsås och det kändes som såsen hörde mig för den var starkare än nånsin eller är det jag som är vek?
Väl på buddy's träffade vi även, erik, anna, sofia & luddsor som planerat och då vi var mätta, belåtna och eldade(såsen) så blev det lite kik i affärer med tjejerna och en tröja fick slå följe med mig hem men sen mötte vi upp dom andra igen och kikade på nordman med fl. eftersom det var sommarkväll som det så mysigt heter.
Riktigt värd kväll!


Nu ska jag ta och packa ihop ett paket och skicka tillbaka till h&m eftersom espadrillosarna inte alls satt på foten som jag trodde dom skulle göra, aja Tjing!

torsdag

kadisch sa det och regnet öste ner! Men nu har det lagt sig på vilokudden märker jag. Vädret är en underlig sak.
Är hemma från jobbet idag och kurerar mig, känns inte bra att vara hemma faktiskt, man får bara dåligt samvete och tänker att man borde egentligen inte ligga här och slöa. Men vad gör man om man är sjuk? Frisk ska jag vara imorgon, bättre iallafall och då väntar min sista jobbdag, WIHO. Eftersom simone också är hemma och är sjuk så får du en hälsning av mig, HEJ SIMPA och krya på dig!

På söndag bär det av till götet, 3 dagar kvar!



Sommaren i City

Är det någon sjuka som går nu eller? Jag tycker var och varannan människaär sjuk. Jag har i alla fall varit till farbror doktorn idag och jag har då inge halsfluss som mamma trodde att det kunde vara. Skönt. Nu kan vi ha ROLIGT i Göteborg utan penselin.

Ikväll blir det Sommarkväll och det låter ju inte bara härligt. Buss in, fönstershoppa. Ja pengarna måste man ju spara till Götet. Fast det bror ju också på om man hittar någonting.
Nu ska jag ut i solen i firra lite innan klockan blir dags för dusch.


Inte ens en vecka

Tänkte bara updatera.
Ja och önska er alla Godnatt.


ohoh mymy godgod

En sköning pratad av självaste simone:

Vi ska åka till Grekland tycker jag!
-Ja, inte till Bulgarien iallafall..
MEEN, det ligger ju i grekland erika!!


är det inte tjejen med bra koll så säg?;) hahah

Sommarfest at Simones place.

Sjukt rolig kväll igår hemma hos Simone. Folk från andra vyer än bara färnbo också och det gillar vi.
Men innan det var dags att åka till Simone var det kryckeståt som gällde och nu orkar jag inte förklara vad det är, men några glada skratt fick man där också. Och det är väl inte något man är med om varje dag.
Vid kvart i 10 rullade vi allafall in hos Simone. Jag och Ludde, annat folk var redan där och nog trodde jag att det skulle vara liite mera drag vid den tiden. Men snart var alltigång  och alla på topphumör. Resten av kvällen bestog av dans, musik, skratt och allt annat som hör en kanonkväll till.

Bilder rullar in här om ett tag det med.

Happy Birthday.

  Grattis Patrik på 20 årsdagen!

everybody love fridays

Läste att sofia skrivit att våra kjolar har kommit eller ja, den ena. Men då kan jag ju ana att hon kommer ta den som kom med posten idag själv, men sofia(!) det ska vi klunsa om när du kommer hit senare. Fläsket är inte stekt än!

Vilken dag på jobbet! Började dåligt, mycket dåligt. Var sjukt irriterad på allt vad lön heter men humöret var uppe igen efter lunch och det var nog samuels förtjänst. Sen hände det något roligt när vi gick ut igen för att jobba efter lunchrasten, vi lyssna på radio P3 christer "vad gör Du just nu" och adam säger; erika vill du ringa in? jag tänker varför inte och svarar; ja okeej! Vi ringer in till p3 och hör o häpna, efter 10 minuter ringer dom upp och säger att jag ska vara med i direktsändning om 2 minuter. Och strax därefter pratade jag med skåningen i radio och berättade om mitt kära sommarjobb, haha det är något jag kommer leva länge på nu.

Men hur som helst så är det Fredag och det gillar vi. Ikväll blir det nog bara chilledill med bland annat mina altarkompanjoner simone, sofia & anna plus grabbarna grus. Blir nog bra. Om inte ännu bättre imorgon då vi taggar fest i det stora gröna huset.

Sjöhäng.

Nu blir det chillmys med Anna på sjön. Riktigt härligt i detta varma vädret trots att solen leker tittut.
Kladdkaka. Sommarmusik. Mjukiskläder. Solbrillor. Och en båtmotor som brummar. Ja två flytvästar också.

 

Blommigt, we like.



Två tack, men så kom bara en... Hur kan man packa fel? Den andra påväg nu allafall. Som tur va.

OMDÖMEN


Vi kallar det, "Tuttkastning"



Sofia, Erika, Simone och Anna bakom Kameran.

summertime

Jaha. Ännu en dag är över. Ibland bestämmer sig klockan för att ticktackticktack extra snabbt.

Det blev en myskväll hos simone, tacos med henne, sofia & erica och Om det var gott. Det blev även lite fix&tjo inför lördagen så gissa om vi är taggad tills den kvällen kommer, hoppas på härligt väder och trevligt folk. Kan väll inte vara så mycket begärt? Annars så slank anna innanför dörrn efter ett tag och med sig hade hon en påse (EXTRA LARGE) maltersers till mig & sofia som jag nästan kan säga har blivit vårt beroende, vår drog.
HÄRLIG KVÄLL!

Och juste ja! Idag kom även mitt ellospaket med mina gladiatorsandaler och jag tror jag mer eller mindre kommer bo i dom resten av sommarn, gillar't.


Imorgon. Fredag.


Coming soon.

Film kommer idag eller ja imorgon om klockan blir över tolv. Eller säg vad ni vill.
En film kommer och det är bra, kanske 5 Oscar till och med. Färnbos största storfilm.. Ever.
Skulle ju kunna avslöja titeln men känner inte för det just nu.

In my mind.

Vad har man en blogg till?
Har man den till att skriva om allt man gör och sitt liv så att dom som läser ska bli avundssjuka på sitt glamorösa liv om man nu har något eller är man någon som skriver för att man har tråkigt och inget att göra. Eller vill man visa och försöka säga något med sin blogg. Kanske skriva en rad som gör någon glad och lycklig för en dag, en timme eller kanske bara en minut.
Eller har man en blogg där man bara skriver av sig. Är avundsjuk och bara hackar ner på andra eller där man skriver om människor eller saker som gör en glad.. Eller har man en blogg som man inte vill att någon ska se, man skriver sina innersta känslor eller har man en som man vill att ska bli den största. Eller en rolig blogg som får människor att skratta.

Kanske har man en blogg med en blandning av allt detta.

duvet, vacker!


parkbänk. maltesers. trocadero. fnitter. bra väder. glad tant.
det är väll det som gör ens dag vacker?

A long, long time ago

Sitter hos Erika nudå. Åtta skulle hon hoppa in i duschen. "Jamen det tar bara 5 minuter" kom då från hennes mun. Men nu är klockan 18 minuter över och vem är fortfarande innne på toan och duschar om inte hon. Nu låter det allafalll som att en hårfön är på. Snart klar hoppas jag då eftersom vi ska kolla på film hemma hos, badampadaaa.. Erik, svårt att gissa?
Får väl hoppas att det är en bra film alla fall då. Chips ska vi också äta. Med dipp, deni!


Some words




Ja
och så var det onsdag. Mitt i veckan och nu går det fort innan helgen och nästa vecka är här. Badang, bara sådär.

Igår blev det ön tillslut. Jag, Erika, Anna och Amanda. Vi träffade trevligt folk och det var en riktigt rolig kväll faktiskt. In gick vi också, 180 spänn bara sådär, dom ruinerar ju en. Eller jag och Anna gick in allafall.
Men som sagt det var himla roligt och då klagar man inte.
Lite musik, prat med folk, kasta boll och dans så var kvällen över och dags att åka hem. Ja smugglade korv gjorde vi också.

/s

Oskar Nilsson


I miss the sunshine.

Ja då var klockan around halv 6 igen och dagen har gått fort.
Blev väckt av Mamma runt 9. Vid kvart i 10 var vi väl påväg mot Valbo. Men där hittade man ju inte skit. Eller nånting hittade jag, men inget som fick följa med mig hem. Pengar sparade, det är ju bara bra.

Sen kom man hem hoppade i shorts, eftersom vädret hade blivit varmt, eller ja varmare. Fram och åt glass. Sen tog jag och Annsingen cyklarna mot Nässja och alltså Erika och hennes arbetskompanjoner. Stannade ett tag och sen var det ju bara att cykla hemmåt igen. Så liiite motion har jag alltså fått.
/xoxo, sofia


beneath it all

jag letar efter min kamerasladd, jag hittar den inte istället hittar jag 3st likadana mobilladdare, antar att det är bra att ha fler än man behöver när man heter erika.

Har inte hunnit med allt för mycket idag, en powernap på 2 timmar och klickat hem två beställningar från ellos och h&m. Och nu ska man snart sova igen men nu innan dess ska jag glo på tv eller något annat mys.

1,2,3,4 dagar kvar tills det är helg igen, Om jag längtar. Som olle brukar säga, det är galet!

Hade gött duvet /e.  

Bilder från Lördag och Bodåsfest.









Ibland är hon för rolig.


härlig lördagkväll

Gud hörde mig! SOLEN ÄR FRAMME

Sitter och käkar blandad sallad med anabanana nu, mysigt duvet. Snart kommer sofia också så då ska vi göra oss iordning och iväg på FEST. är vi taggad? Om vi är!!

Nu till en rolighet;

Vet ni varför bladlössen är så små?
För dom har stannat i växten!


Jag vill även passa på att hälsa åt min största beundrare, nämligen lillsofia, Hej sofia!


mina gosegos

Happy Birthday.



Även att Ludde fyller år idag. GRATTIS på 19 årdagen.

Ja må han leva, Ja må han leva. Ja må han leva uti hundrade år.
Ja visst ska han leva, javisst ska han leva. Ja visst ska han leva uti hundrade år.
Hurra, Hurra, Hurra, Hurra!!

One more time

Solen skiner idag igen, kan det vara härligare. Nu väntar jag bara på att Sandra ska vakna också så kan vi dra ut till Harme, med picknick och masa gott och steka hela dagen. Men ska nog vänta till 11 innan jag ringer utifall hon skulle sova. Då blir hon kanske inte så glad.

/ sofia



Smile.






Solen tittade fram idag. Har varit ute och solat, ja det är väl mest så här dagen har sett ut. Hittade lite smultron och en kaka.

Vad som händer ikväll är kanske bad i Hamre och en glass. Det skulle inte sitta fel.

In the sun

Nu när solen äntligen har hittat fram, så sitter man ju inne dum som man är. Den här solen har man ju längtat efter hur länge som helst nu ju. Var i alla fall ut och hoppade lite studsmatta nyss.

Kvällen kommer bli mys hur den är ser ut och det tycker jag låter bra!

/sofia

your guardian angel


picture


gött mos

soliga tisdag

Nu ska sofia & jag ut och softa gärnet i solen som faktikst är framme, hur mysigt är inte det då?

Dagen på jobbet har idag varit den längsta jag varit med om i hela mitt liv, Den Längsta!! Jag skojar inte. 
Sen har vi spelat match idag med som var svettigt kul, sista för den här säsongen och vi tog hem segern med 3-0 så nu kan vi sova gott, hihi



Jag tror solen leker kurragömma.

Tänkte bara skriva Godmorgon! 



RSS 2.0